Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

15.490 Ft
Menny.:

Anekke Dreamverse, patentos-cipzáras női pénztárca

Kívánságlistára teszem
15.490 Ft

Anekke Dreamverse pénztárca, melynek mintázatán képzeletbeli lények, fényt imitáló minták jelennek meg. Színekben a barna, fekete, sötét árnylatoké a főszerep.  Ez egy közepes méretű pénztárca, mely patenttal és cipzárral zárható. Patentozható részében találjuk a papírpénz tartót, valamint a kártyák számára kialakított helyeket, továbbá két ablakos rész is ki van alakítva, ahol akár a bérlet is könnyedén elfér. További cipzáras lapos és nyitott zsebet is rejt. Hátsó cipzározható részében helyezhetjük a fém pénzt. Belső részében mintás bélés látható. A pénztárca RFID védelemmel ellátott, mely védi kártyáinkat a jogosulatlan fizetések illetve az adatlopások ellen. Vedd meg minél előbb és használd nap mint nap ezt az Anekke pénztárcát.

Cikkszám: 39709-912
Elérhetőség: Készleten
Gyártó: Anekke
Menny.:
Mindent raktárról szállítunk

Mindent készletről szállítunk
1-2 munkanap alatt                                       (bizonyos American Tourister bőröndök, 5-8 munkanap)

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás
15.000 Ft feletti rendelésnél

100% Garancia

100% Garancia
Ha nem tetszik, küldd vissza

Leírás és Paraméterek

A Dreamverse kollekció utazás a föld rétegei között a képzeletünk szárnyán. A képzeletünkben minden megtörténhet és bármit el tudunk képzelni. A csodák meg is jelennek a termékek mintáin.
Márka Anekke
100% minőség

100% Minőség
Csak eredeti termékek

Segítőkész ügyfélszolgálat

Segítőkész ügyfélszolgálat
Munkanapokon 8-18 óráig

Folyamatos akciók

Folyamatos akciók
Megújuló akcióinkkal várunk

Az oldal tetejére